• Zomer Pitchertraining Eva Voortman

  Wist je dat dat de jeugd van honk- en softbalclub de Centrals naast ons reguliere jeugdkader wordt getraind door een aantal zeer ervaren en gerenommeerde trainers? Als het gaat om techniek & spelinzicht, springt onze jeugd vooruit!
  Hieronder wordt één van de speciale jeugdtrainers voorgesteld: Eva Voortman.

  Eva is momenteel hoofdklassepitcher bij Neptunus Rotterdam en trad de afgelopen jaren aan als pitcher bij het nationale team. Naast de Nederlandse competitie heeft zij ook gespeeld in de competities van Japan en Taiwan.

  Eva vertelt:
  “Centrals is de club waar voor mij het softballen begon. Ik wist eigenlijk niets van de sport, maar was gelijk enthousiast en van het een kwam het ander. Na 11 jaar bij Centrals ging mijn weg naar Amsterdam voor studie en Haarlem voor het softbal. Met het afronden van mijn master bewegingswetenschappen is er voor mij nu tijd om weer terug te keren, alleen nu als trainer. De afgelopen jaren heb ik op verschillende plekken onderdeel mogen zijn van winterscholen en pitchertrainingen. Met meer vrijheid en een eigen visie ga ik nu aan de slag om mijn kennis en ervaring uit zowel mijn studie als mijn eigen topsportcarriere te delen met jonge meiden. Softbal heeft mij ontzettend veel gebracht op het vlak van sport, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Ik zou het heel mooi vinden als ik voor anderen daar een stuk in kan bijdragen. Met mijn eigen academy hoop ik structureler en uitgebreider aan de slag te kunnen. Centrals is naast een logische keuze vanuit mijn eigen opleiding als speelster ook de club die mij nu de mogelijkheid geeft om dit op te zetten in samenwerking en lijn met de ambitie van de club.”

  FB-pagina Eva: https://www.facebook.com/eva.voortman

  Inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTh3D058Jb29LBHVE-HFqZSAPErtnbq185fUn6VKPY08iOSg/viewform