• Rabo ClubSupport

  Verenigingen en stichtingen uit de regio’s De Bilt, Bunnik, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist kunnen meedoen met Rabo ClubSupport. Net als in voorgaande jaren verdeelt Rabobank Rijn en Heuvelrug een bedrag van € 150.000 onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Centrals neemt in 2020 wederom deel aan Rabo ClubSupport.

  Hoe werkt het?

  De leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

  Hoe kan Centrals stemmen krijgen?

  Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug (vanaf 18 jaar) kunnen stemmen. Zij worden uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Elk lid mag meerdere stemmen uitbrengen, zodat leden meerdere verenigingen of stichtingen kunnen steunen. Ben je zelf lid, stem dan op Centrals. Ken je mensen die lid zijn, vraag hen om op Centrals te stemmen. 

  De periode waarin leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem kunnen uitbrengen loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020. In november maakt Rabobank Rijn en Heuvelrug de uitslag bekend.

  Wat is de waarde van een stem?

  De waarde wordt achteraf bepaald. De €150.000,- wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen (waarde per stem). Het bedrag dat de vereniging of stichting krijgt, is gelijk aan het aantal verkregen stemmen maal de waarde per stem.

  Vraag familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug zijn en vraag hen om op Centrals te stemmen. Elke stem telt en is van waarde voor onze vereniging.