• Familietoernooi 15 oktober 2022

  Dit succes- en sfeervolle toernooi wordt dit jaar weer georganiseerd!

  Zoals elk jaar is het familiesoftbaltoernooi niet alleen voor familie. Je mag ook een team samenstellen met goede kennissen, buren, vrienden, collega's, etc. De inschrijving voor het familietoernooi sluit op 1 oktober. Schrijf je op tijd in, dan ben je verzekerd van een plek.

  Kinderen
  Net als vorig jaar willen we de ploegen die meerdere kinderen binnen hun gelederen hebben, zo veel mogelijk tegen elkaar laten spelen in verband met veiligheid en sportiviteit. Het is daarom belangrijk dat u opgeeft hoeveel (onervaren) kinderen er in uw ploeg zitten en welke leeftijd (tot 18 jaar) deze kinderen hebben. Het is misschien overbodig om te melden maar dit toernooi is niet prestatiegericht maar puur voor de gezelligheid.

  Scheidsrechters & kantinedienst
  Net als vorig jaar: Het is de bedoeling dat elk team tenminste 1 scheidsrechter aanlevert en 1 keer tijdens de dag een kantinedienst draait. Heb je nu echt geen mensen in de gelederen die kunnen scheidsen, laat dat dan even weten in het formulierveld.

  Aanwezig: 10.00 uur  -  Aanvang wedstrijden: 10.30 uur.

  Tot dan!
  Astrid & Simone

  PS: Doe je niet met een team mee, maar wil je wel helpen tijdens de dag? Denk aan het uitleggen van de velden, een wedstrijdje scheidsen, een paar hamburgers bakken, etc.
  Stuur dan een berichtje naar Recreantencentrals@gmail.com.

   

  +++++++++ DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN ++++++++