• EK Softbal 2024 - Vrijwilligers gezocht!

  Centrals en Wombats gaan samen het EK softbal (mede-)organiseren.
  En: Daar gaan we veel helpende handen bij nodig hebben! Bijna een week lang 4 wedstrijden per dag, daar komt een hoop bij kijken. Tijd en zin om dit festijn tot een glorieus succes te maken?
  Meld je dan hieronder snel aan als vrijwilliger.

 • Aanmelden EK Vrijwilliger
 • We hebben per dag 30 vrijwilligers nodig, verdeeld over 3 tijdsblokken.

  De volgende taken moeten vervuld worden:

  1. Horeca: Verkoop van drankjes (eten wordt verzorgd door professionele cateraars, zoals foodtrucks).
  2. Veld-crew: Voor elke wedstrijd wordt het veld gesleept, lijnen getrokken en gaten gedicht om het veld in topconditie te houden.
  3. Ontvangst/begeleiding teams en officials: Teams worden begeleid naar de kleedkamers en wegwijs gemaakt op ons complex.
  4. Kaartcontrole/Accreditatiecontrole: Kaartjes worden gescand met QR-codes en er is accreditatiecontrole bij bepaalde punten om toegang te reguleren.
  5. Parkeerbegeleiding: Begeleiden van parkeeractiviteiten bij de Biltse Rading en ons complex. Professionele verkeersregelaars zorgen voor verkeersbegeleiding bij de kruising.

  Vaardigheden en Kwalificaties

  Je hebt geen specifieke ervaring nodig voor deze vrijwilligerstaken. Wij zorgen voor goede instructies zodat je precies weet wat je moet doen.

  Voordelen voor Vrijwilligers

  Door je aan te melden als vrijwilliger steun je niet alleen onze vereniging, maar krijg je ook een ervaring om nooit meer te vergeten. Bovendien kun je de hele week gratis naar de wedstrijden komen kijken en zal er lunch + avondeten verzorgd worden!

 • EK vrijwilligers flyer