• Coronavirus: Impact op honk- en softbalcompetities

  Beste leden van Centrals,

  Wij zijn inmiddels een aantal weken verder na de maatregelen van de overheid om sportclubs en scholen te sluiten. Deze maatregelen die ook gelden voor sportaccommodaties zijn onlangs verlengd tot en met 28 april. Het gevolg hiervan is dat de KNBSB alle competitiewedstrijden tot en met 19 mei heeft geannuleerd (zie ook het bericht van KNBSB onderaan deze mail), waarbij rekening is gehouden met een voorbereidingsperiode van drie weken. Dat is de status op dit moment. Volg de website van de KNBSB voor meer en actueel nieuws.

  Ik hoop dat eenieder van jullie nog gezond is en dit blijft. Neem de regels in acht qua social distancing, liefst 2 meter afstand. Wees strikt in hygiëne, 20 seconden handen wassen meerdere malen per dag. Blijf thuis als je ziek bent.

  De verspreiding van dit virus trekt diepe sporen in onze maatschappij qua sociale omgang, sport en onze economie. Dit zal vrees ik niet direct stoppen als de huidige maatregelen versoepeld gaan worden en de draad van het normale leven weer enigszins opgepakt kan worden.

  Als bestuur zijn we bezig om de consequenties voor onze club te inventariseren, ook voor ons heeft dit organisatorische en financiële gevolgen. Als daar meer duidelijkheid over is, worden jullie uiteraard geïnformeerd. Het is lastig om alle consequenties nu al in beeld te hebben, omdat de duur en de intensiteit van de overheidsmaatregelen nog onzeker zijn.

  Als voorzitter van Centrals wil ik mede namens het bestuur alle leden hierbij een hart onder de riem steken. Blijf op een veilige en verantwoorde wijze bewegen en sporten. Voor eenieder die het wil, doe oefeningen die passen bij honk- en softbal.

  Wij zijn een sportclub midden in het land en midden tussen onze leden, spelers en ouders. Op onze support kun je ook in deze moeilijke tijden rekenen. Dus schroom niet om het bestuur te benaderen.

  Blijf veilig!

  Vriendelijke groet,
  Attila van Dam
  Voorzitter HSV Centrals

  Bericht KNBSB