• Commissies

  Spelen bij HSV Centrals is spelen bij een vereniging waar vrijwilligers een grote rol spelen. Er is een verenigingsvisie: Voor Leden > Door Leden. Er zijn ca. 150 leden in alle leeftijden en er komen er wekelijks bij.

  Leden in de vereniging
  Er zijn binnen de vereniging diverse commissies welke ervoor zorgen dat allerlei zaken goed worden geregeld. Deze commissies worden door de leden (en ouders van jeugdleden) gevormd. Op vrijwillige basis wordt door een ieder een steentje bijgedragen waardoor saamhorigheid, sfeer en plezier in de vereniging een groot gemeengoed is. Ook de kantinediensten en het onderhoud aan het clubgebouw en het terrein worden door de leden zelf verzorgd.

  Evenementencommissie

  De commissie die zorgt voor de organisatie van allerlei verenigingsactiviteiten; zoals, de dart- & kaartavonden, de organisatie van toernooien, de clubbarbeque etc.

  Kantinecommissie

  Het inkopen van de drankjes en hapjes wordt op een geheel eigen wijze geregeld. Een aantal leden zorgt dat er continu voorraad is. De bezetting van de kantine is een must tijdens de trainingsavonden en de wedstrijdagen. Een uitgekiend rooster zorgt ervoor dat de leden deze diensten goed kunnen vervullen.

  Kleding en Materiaalcommissie

  Informatie over kleding en materiaal is te verkrijgen via secretariaat@centrals.nl.

  Kluscommissie

  Handigie handjes voor allerlei klussen in en om het clubgebouw. Het laatste grote project was een materialenhok bij het honkbalveld. In het winterseizoen zijn deze klussers regelmatig op het terrein te vinden.

  PR-commissie

  Veel zaken vallen hieronder: de website, de nieuwsbrieven, werving, Clinics en alles wat komt kijken bij promotie en reclame. Er wordt continu gezocht naar mogelijkheden om de vereniging te profileren. Idee├źn of wil je meehelpen? Mail naar pr@centrals.nl

  Kortom: Waarin de vereniging groot kan zijn.
  secretariaat@centrals.nl