• Centrals aanwezig op de Jaarmarkt in De Bilt!

  Jaarmarkt De Bilt

  Op zaterdag 22 juni zijn wij met Centrals aanwezig op de Jaarmarkt in De Bilt! Dit jaarlijkse evenement is dé gelegenheid voor ons om de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven. Van 10:00 uur tot 16:00 uur staan we met een gezellige marktkraam klaar om jong en oud kennis te laten maken met onze fantastische vereniging.

  Activiteiten bij de Centrals kraam

  Bij onze kraam bieden we leuke activiteiten aan voor kinderen en volwassenen. Doe mee met het blikwerpen en kijk hoe hard je kunt gooien met onze speedgun! Deze spellen zijn niet alleen leuk, maar geven ook een voorproefje van de sportieve en gezellige sfeer bij Centrals.

  Zichtbaarheid vergroten

  Onze deelname aan de Jaarmarkt is een mooie kans om meer zichtbaarheid te creëren voor Centrals binnen De Bilt. We willen laten zien hoe leuk en dynamisch onze vereniging is en hopen hiermee nieuwe leden aan te trekken. Daarnaast is het een perfecte gelegenheid om huidige leden, supporters en geïnteresseerden samen te brengen voor een dag vol plezier.

  Vrijwilligers gezocht

  Om van deze dag een succes te maken, hebben we jullie hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het bemannen van de kraam en het begeleiden van de activiteiten. We hebben de dag opgedeeld in drie shifts van 2 uur (10:00 - 12:00 uur, 12:00 - 14:00 uur, en 14:00 - 16:00 uur) en we hebben minimaal 2 vrijwilligers per shift nodig. Heb je zin om een handje te helpen? Stuur dan een e-mail naar pr@centrals.nl met je naam en de shift waarin je beschikbaar bent.

  Kom langs en steun Centrals!

  We hopen op een grote opkomst van onze leden en supporters. Kom langs, doe mee aan de activiteiten, en help ons om Centrals nog bekender te maken. Samen maken we er een gezellige dag van!

  We zien jullie graag op 22 juni bij de Jaarmarkt in De Bilt!