• Er mag weer getraind worden + ander nieuws van Centrals!

  Beste leden van Centrals,

  De eerste maand van het nieuwe jaar zit alweer op de helft, maar toch willen we jullie allen nog een mooi en gezond 2022 wensen. We hopen dat het ook sportief weer een mooi jaar gaat worden. Het eerste goede nieuws is al binnen: we mogen weer sporten!

  Hervatting zaaltraining
  Vanaf zaterdag 15 januari hervatten we de zaaltrainingen, zowel voor de jeugd als volwassenen en ook in de avond mag er getraind worden.

  Het schema van de zaaltraining vind je op de website: https://www.centrals.nl/wp-content/uploads/centrals/Zaalplanning_2021-2022.pdf.
  Van je coach of teammanager krijg je informatie over wanneer er daadwerkelijk gestart wordt.

  Het coronatoegangsbewijs is in de zaal verplicht voor spelers boven de 18. Het verzoek is om onderling (wekelijks) iemand van het team of een ouder aan te wijzen die de QR-codes checkt. Check hoe het werkt en download de QR-scanner op je mobiele telefoon via: https://coronacheck.nl/nl/scanner/.

  Contributie 2022: jaarlijkse indexering en wijziging frequentie
  In 2022 wordt de jaarlijkse contributie zoals gebruikelijk en conform eerder besluit in de ALV geïndexeerd met 1,5%.

  Om de administratieve lasten voor Centrals te verminderen, hebben we de frequentie van de contributie-afschrijving verlaagd van 4x per jaar naar 2x per jaar. De automatische incasso’s uitgevoerd worden in januari en februari 2022 aan het eind van de maand.

  Heb je moeite met de betaling van het bedrag, bijvoorbeeld als gevolg van de coronamaatregelen, neem dan even contact op met de penningmeester (penningmeester@centrals.nl), er kan dan zeker een oplossing gevonden worden.

  ALV 2022
  De Algemene ledenvergadering 2022 staat gepland op maandag 21 maart om 20:00 uur. We gaan er van uit dat we dit gewoon op locatie kunnen doen. Een uitnodiging met agenda en notulen van vorig jaar volgt later.

  Oud papierdiensten 2022
  Het rooster voor de oud papierdiensten van dit jaar is weer rond. Het uitgangspunt is dat ieder team 2 wagens per jaar bemant (per wagen: 2 personen vanaf 18 jaar, minimaal 1 met ervaring). Het rooster en de frequentie houdt rekening met grootte team (combiteams met een klein aantal Centrals-leden krijgen 1 beurt) en indien mogelijk de wedstrijddag. Jolanda Pijl is coördinator van de papierdiensten.

  Info papierdiensten + indeling 2022: https://www.centrals.nl/oud-papier.

  Samenwerkingen
  Komend seizoen zullen de softbal-aspiranten (nieuwe benaming: U15) in een combiteam spelen met de Houten Dragons. Verder wordt een combiteam gevormd met de Firebirds (voorheen Phoenix) voor de honkbal-junioren (U21). Alle reeds bestaande combiteams worden verder voortgezet.

  Óp naar een prachtig honk- en softbalseizoen!

  Bestuur HSV Centrals
  Attila van Dam, Jolanda Pijl, Dick van Kooten, Brenda Speek